Diensten

01

Ons doel is een website die goed vindbaar is voor jouw doelgroep en volledig gebruiksvriendelijk is. Een aansprekend en overzichtelijk design vormt hiervoor de basis. Wij leveren je een website die ontworpen is op basis van je bestaande (huis)stijl of ontwikkelen een volledig nieuw design.

03

Het online verkopen en kopen van artikelen is populairder dan ooit, maar het realiseren van online verkoop is een ander verhaal. Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw webshop.

04

Geen één website is exact hetzelfde of heeft dezelfde doelen. Daarom ontwikkelen wij waar nodig maatwerk oplossingen, om al jouw wensen en benodigde functionaliteiten te kunnen realiseren.

05

Niet na hoeven denken over het onderhoud van je website? Wij regelen dit voor je. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat je website altijd up-to-date en bereikbaar is.

06

Al jouw content vanuit één platform beheren? Met onze multisite oplossing verzamel jij al jouw content op één centrale plek en publiceer je vanuit daar naar al jouw kanalen, zoals jouw websites en sociale media.

07

Publiceer jouw content eenvoudig en snel online in ons platform Diziner; de perfecte oplossing om met gemak online magazines, jaarverslagen, whitepapers, folders of brochures te maken. Lees er alles over op onze Diziner website.

08

Er bestaan talloze mogelijkheden om je doelgroepen online te bereiken. Door de juiste strategie in te zetten, kun jij het maximale uit jouw kanalen halen. Wij helpen je graag met het opzetten van jouw online strategie.

Websites ontwikkeld
Websites in Onderhoud
Multisites ontwikkeld
Online Magazines

Onder het genot van een kop koffie bespreken we al je wensen en ideeën.

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).