Webdesign

01

Ons doel is een website die goed vindbaar is voor jouw doelgroep en volledig gebruiksvriendelijk is. Een aansprekend en overzichtelijk design vormt hiervoor de basis. Wij leveren je een website die ontworpen is op basis van je bestaande (huis)stijl of ontwikkelen een volledig nieuw design.

Wat bieden wij

Ben je op zoek naar een professionele partner die al geruime tijd ervaring heeft met webdesign, dan ben je bij Twin Digital aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van websites en het technisch opbouwen van jouw thema naar de hoogste kwaliteitsnormen. Daarbij maken wij onder andere gebruik van het veelgebruikte en gebruiksvriendelijke CMS WordPress.

Op maat gemaakte design

Wij vertalen je wensen en doelen naar een gebruiksvriendelijke en volledig functionele website. Dit alles tegen een aantrekkelijk, betaalbaar tarief.

Bekijk onze cases voor voorbeelden van door ons gebouwde websites. Hierbij krijg je direct een indruk van de designs, maar ook de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor jouw website.

Realisatie: van klein tot groot

Wij bouwen websites van klein tot groot. Een kleinere website met een vast design en enkele pagina’s die niet dynamisch hoeven te wijzigen, is zeer snel door ons te realiseren. In veel gevallen heeft het design echter een vernieuwingsslag nodig. Wij realiseren dit graag voor je. Beheersbaarheid en gebruikerservaring zijn hierbij ons uitgangspunt.

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).