Over ons

Twin Digital is een jonge en ambitieuze organisatie waar innovatie voorop staat. We houden ons voornamelijk bezig met maatwerk websites en daarnaast beheren we een door ons ontwikkeld platform voor o.a. digitale magazines: Diziner. We werken nauw samen met een groot aantal uitgeverijen, vandaar ook de digitale magazines. 

Binnen Twin Digital heeft iedereen zijn of haar eigen expertise, maar omdat we nauw met elkaar samenwerken, komen we vaak samen tot nieuwe ideeën en oplossingen. Bovendien hechten we veel waarde aan individuele doorontwikkeling; zo houden we naast onze online platformen ook onszelf up-to-date. 

Bas Hosmar

Directeur

Yolinde Meijers

Projectmanager

Lorenzo Demoniere

Jasper Evers

Stagiair

Kom jij ons team versterken?

Stagevacature

Wij werken nauw samen met onze partner Twin Media. Bij Twin Media transformeren ze, samen met jou, jouw ideeën tot een aantrekkelijk en functioneel product. Meerwaarde is dat zij, dankzij hun brede ervaring met het maken van tijdschriften en boeken, kunnen meedenken over alle aspecten van het uitgeefvak.

Of dat nu het ontwikkelen van een nieuwe redactionele formule is, een restyling van je bestaande bladen of het ontwerpen van een nieuwe huisstijl; Twin Media staat voor je klaar van oriëntatie tot en met realisatie.

Het online verkopen en kopen van artikelen is populairder dan ooit, maar het realiseren van online verkoop is een ander verhaal. Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw webshop.

Onder het genot van een kop koffie bespreken we al je wensen en ideeën.

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).