Onderhoud en support

05

Niet na hoeven denken over het onderhoud van je website? Wij regelen dit voor je. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat je website altijd up-to-date en bereikbaar is.

Up-to-date blijven

Het internet verandert elke dag. Daarom raden wij je aan om met regelmaat onderhoud aan je website te (laten) plegen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website altijd up-to-date en bereikbaar is. Wij voeren het onderhoud en eventuele wijzigingen altijd snel uit.

Door onze flexibele werkwijze en het gebruik van een toekomstbestendig CMS is het altijd mogelijk om je website uit te breiden. Het toevoegen van een nieuwe functionaliteit is hierdoor geen enkel probleem en zo blijft je site bij de tijd. Het maakt niet uit of de website wel of niet door ons is gebouwd, wij staan altijd voor je klaar.

Onderhoud op maat

Wanneer je bij Twin Digital een onderhoudscontract afneemt, stemmen we van tevoren de standaard werkzaamheden en een vast aantal uren hiervoor af. Zo kom je nooit voor onverwachte hoge kosten te staan. Wanneer je website updates nodig heeft voor bijvoorbeeld plug-ins of de nieuwste WordPress versie, dan voeren wij deze voor je uit.

Als je wijzigingen hebt die doorgevoerd moeten worden op de website, dan kunnen deze per e-mail aan ons worden doorgegeven. De wijzigingen worden vervolgens door ons verwerkt en wanneer de werkzaamheden zijn afgerond wordt je hiervan op de hoogte gebracht per mail.

On demand support

Bij het beheer van je website loop je nog wel eens tegen zaken aan die je zelf niet op kunt lossen. Wij helpen je hier graag mee. Het maakt niet uit of jouw website wel of niet door ons gebouwd is. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de verschillende mogelijkheden voor jouw supportcontract.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor support, dit kan on demand support zijn of een vast afgesproken aantal uren. Een support request wordt over het algemeen binnen 24 uur opgevolgd. Het belangrijkste voor ons is de continuïteit van de website, daarom staan we altijd klaar om je probleem snel te verhelpen.

Goede hosting is belangrijk

Bij ons is het ook mogelijk om je website te hosten, wij hebben hiervoor onze eigen servers draaien. Daarnaast kunnen wij ook je domeinnaam registreren en beheren. Bij ons ontvang je een gratis een SSL-certificaat, wat de vindbaarheid van je website ten goede komt.

Ook bieden wij ondersteuning voor de laatste 3 PHP-versies. Wanneer dit is opgenomen in het onderhoudscontract maken wij ook wekelijks back-ups van je website, waardoor deze bij calamiteiten altijd kan worden teruggezet naar de originele versie.

Website HUB Rivierenland

Website Vereniging GDO

Platform Phine

Website Noster

Website Religienet

Website Bellamy Food

Alea Publishers

Website Twin Media

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).