Online magazines

07

Publiceer jouw content eenvoudig en snel online in ons platform Diziner; de perfecte oplossing om met gemak online magazines, jaarverslagen, whitepapers, folders of brochures te maken. Lees er alles over op onze Diziner website.

Onze Werkwijze
Stap 1

Maatwerk Ontwerp

We starten met het maken van een maatwerk ontwerp. Hiervoor maken we inzichtelijk wat voor jullie écht belangrijk is. Wat is de doelgroep? Welke elementen mogen niet ontbreken? En welke stijl hanteren we? Pas als jullie volledig tevreden zijn met het ontwerp, gaan we verder.

Stap 2

Opzetten templates​

Op basis van het ontwerp maken we verschillende templates. Hiermee stellen jullie straks zelf eenvoudig nieuwe publicaties samen. Het is ook mogelijk om later deze templates zelf te wijzigen of nieuwe te maken. Je creëert hiermee al snel een eigen templatebibliotheek.

Stap 3

Responsive design​

Het is natuurlijk belangrijk dat jullie publicaties op zowel desktop als tablet en telefoon goed weergegeven worden. Daarom maken we de templates volledig responsive. Hierdoor staat jullie content altijd op alle beeldschermen op de juiste plek.

Stap 4

Samenstellen publicatie

Nu is het tijd voor het echte werk: het samenstellen van de allereerste publicatie. Wij zetten deze helemaal voor jullie klaar, zodat we kunnen nagaan of de templates goed bij jullie wensen aansluiten. Waar nodig schaven we de templates bij.

Stap 5

Training (online)

Nu de eerste publicatie gelanceerd is, leggen we graag uit hoe jullie zelf aan de slag kunnen met Diziner. Dit doen we in de vorm van een training, voor iedereen die met het platform gaat werken, online of op locatie.

Heb je al een magazine dat ook in print wordt uitgegeven, maar ben je op zoek naar een vernieuwing van het ontwerp of de uitgeefformule? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe uitgever? Neem eens een kijkje bij onze partner Twin Media. 

Twin Media kan, dankzij hun brede ervaring met het maken van tijdschriften en boeken, met je meedenken over alle aspecten van het uitgeefvak.

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).