Platform Oncologie Vandaag

CASE

Oncologie Vandaag

Via Oncologie Vandaag brengen specialisten en experts op hun gebied hun collega’s op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de klinische oncologie en duiden deze voor de dagelijkse praktijk.

Opdracht

Maatwerk WordPress platform met koppeling BIG-register

Klant

BPM Medica, bpmmedica.nl

Bekijken

Maatwerk koppeling
BIG-register

De redactionele inhoud van Oncologie Vandaag is bestemd voor een professioneel publiek en alleen toegankelijk voor artsen en apothekers in Nederland. Daarom hebben wij een koppeling gemaakt met het BIG-register. Wanneer de gebruiker na aanmelding over de juiste rechten op basis van het register beschikt, wordt er automatisch een account voor Oncologie Vandaag aangemaakt.  

Op Oncologie Vandaag zijn de artikelen en video’s onderverdeeld in dossiers, welke in te stellen zijn als favoriet door gebruikers. Wanneer één of meerdere dossiers als favoriet zijn aangemerkt, wordt alleen de content behorende tot de favoriete dossiers aan de gebruiker getoond. 

Bekijk ook deze cases

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).