Online marketing

08

Er bestaan talloze mogelijkheden om je doelgroepen online te bereiken. Door de juiste strategie in te zetten, kun jij het maximale uit jouw kanalen halen. Wij helpen je graag met het opzetten van jouw online strategie.

E-mailmarketing

Voor e-mailmarketing ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jouw nieuwsbrieven ontwerpen, dynamisch opbouwen en geautomatiseerd laten verzenden. Wil je specifieke content van jouw website meesturen in de nieuwsbrief? Dat realiseren we graag voor je. Ook kunnen wij je helpen bij het opzetten van jouw e-mailmarketing in bijvoorbeeld MailChimp.

Wat is MailChimp?

MailChimp is voorloper als het gaat om e-mailcampagnes, met geavanceerde rapportages en uitgebreide verzendmogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van e-mailcampagnes via Mailchimp. Van volledig geautomatiseerde mailings tot mailings geconfigureerd vanuit het CMS-systeem.

Opt-in via jouw website

Door een koppeling met jouw website te laten realiseren, kunnen contacten zich via jouw website – door middel van een opt-in – inschrijven en komt het mailadres automatisch in de juiste verzendlijst in MailChimp terecht. Hiermee hoef je niet meer jouw contacten te synchroniseren en bespaar je tijd.

Statistieken

Door gebruik te maken van een oplossing zoals MailChimp is het mogelijk om vast te stellen wie de e-mail heeft ontvangen, hoe vaak deze geopend is en hoe vaak er doorgeklikt wordt op de links. Hierdoor beschik je over alle gegevens om je marketingcampagne zo effectief mogelijk in te richten en waar nodig bij te sturen.

Klantregistratie

Er is niks vervelender dan handmatig lijsten moeten bijhouden voor de registratie van klanten of ontvangers. Met MailChimp zorg je er gemakkelijk voor dat mensen zichzelf kunnen registreren voor verzendlijsten. Naast het aanmelden kunnen ze zichzelf ook uitschrijven. Gebruiksgemak voor beide partijen.

Online marketing

Welke kanalen?

Social media zijn een geweldige bron van bezoekers als het gaat om digitale producten. In de afgelopen jaren hebben wij onze ervaringen opgedaan met verschillende sociale mediakanalen. Deze kanalen zijn makkelijk bij te houden, en kunnen het verschil maken. Wij helpen je graag om deze manier van marketing goed in te zetten.

Sociale media

Wat voor content kan ik plaatsen?
Er is een groot aanbod als het gaat om social media, denk aan Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Maar de grote vraag is natuurlijk: Wat plaats ik wel en wat vooral niet? Dit zal per branche verschillen. Een restauranteigenaar zal eerder proberen de sfeer van het restaurant over te brengen.

Een eigenaar van een winkel zal online media gebruiken om die ene speciale aanbieding onder ogen te brengen. Wij denken graag met je mee welke online strategie het beste bij je past. En lukt het je zelf niet de online media bij te houden, dan nemen wij dit voor je uit handen.

SEO (Search Engine Optimization)

Optimalisatie
Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie is inmiddels een welbekende term, maar de betekenis ervan kan voor iedereen verschillen. Wij beschouwen SEO als dé tool om met je website hoger in de zoekresultaten van de verschillende zoekmachines te komen.

Hoe werkt het?
Zoekmachine optimalisatie werkt als volgt: door middel van verschillende meetpunten wordt je website beoordeeld op zoekmachine vriendelijkheid. Wanneer de belangrijkste punten op de website zoekmachine vriendelijk worden opgezet, kan de positionering van je website in de zoekresultaten een flinke boost krijgen.

Online marketing

Wat doen wij?

Wij bespreken graag jouw huidige online marketingstrategie of stellen samen met jouw een nieuwe strategie op. 

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).