Multisite

06

Al jouw content vanuit één platform beheren? Met onze multisite oplossing verzamel jij al jouw content op één centrale plek en publiceer je vanuit daar naar al jouw kanalen, zoals jouw websites en sociale media.

Content database

De multisite werkt als een content database waarin jij al jouw content upload. Deze content koppel je vervolgens aan een of meerdere merken, bijvoorbeeld twee van je tijdschriftentitels. 

De content wordt onderverdeeld in verschillende berichttypen, bijvoorbeeld nieuws, artikelen en agenda-items. Daardoor houd jij jouw content overzichtelijk. 

Multichannel publishing

Vanuit de multisite beschik je over de mogelijkheid om jouw content direct op verschillende kanalen te publiceren. 

Plaats jouw content direct op jouw website(s), sociale media, app of zet het door naar WoodWing, waarna de content direct gebruikt kan worden voor jouw printuitgave. 

Workflows

In het multisitesysteem is het mogelijk om jouw workflow te integreren. Het redactiesysteem is volledig in te richten volgens jouw wensen of bestaande workflow. 

Bepaal wie het recht hebben content toe te voegen, te controleren en te publiceren. Geef elkaar feedback door direct bij het of in het artikel notities toe te voegen. 

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).