Maatwerk oplossingen

04

Geen één website is exact hetzelfde of heeft dezelfde doelen. Daarom ontwikkelen wij waar nodig maatwerk oplossingen, om al jouw wensen en benodigde functionaliteiten te kunnen realiseren.

Optimalisatie

De achterliggende structuur van een website is erg belangrijk voor de waardering van Google. Door deze door ons te laten optimaliseren wordt je website niet alleen sneller, maar ook beter gewaardeerd door Google. Hierdoor is je website nog beter te vinden voor je doelgroep.

Vindbaarheid

Voor het verbeteren van de vindbaarheid van de website maken wij gebruik van de plug-in Yoast SEO. Hiermee worden pagina’s in je website geoptimaliseerd op bepaalde zoektermen. Deze plug-in geeft naast een checklist met optimalisatiepunten, ook data weer over de kwaliteit en leesbaarheid van de pagina.

Snelheid

Een snelle laadtijd van je website is erg belangrijk. Veel bezoekers verlaten je website als deze niet geladen is na 3 seconden. Voor het verhogen van de snelheid van jouw website bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij maken gebruik van caching in combinatie met PHP8, voor het realiseren van de snelst mogelijke laadtijd.

Wat heb ik eraan?

Vaak is de basis van WordPress of een ander CMS niet genoeg om aan alle wensen te voldoen. Om de nodige functionaliteiten toe te voegen aan een WordPress website maken wij gebruik van een aantal gelicenseerde en gratis plug-ins. Het is voor veiligheid van de website wel van belang dat deze plug-ins up-to-date zijn, net als WordPress zelf. Wij regelen dit graag voor je. 

Maatwerk plug-ins

Het aanbod van plug-ins voor WordPress is enorm, maar soms sluiten de functionaliteiten van een plug-in niet aan bij de wensen. In dat geval kunnen wij een plug-in op maat voor je ontwikkelen. Op die manier weet je zeker dat de plug-in precies doet wat jij wil en deze zo optimaal mogelijk wordt ingezet.

Maatwerk Oplossingen

Waar werken wij mee?

Platform Phine

Website Religienet

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).