Webshop

03

Het online verkopen en kopen van artikelen is populairder dan ooit, maar het realiseren van online verkoop is een ander verhaal. Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw webshop.

24/7 open zijn

Online verkopen is natuurlijk een andere manier van werken dan wanneer je een showroom of fysieke winkel hebt.

Met de koffie op tafel brainstormen we graag over de wensen en mogelijkheden. Samen werken we toe naar realisatie van de online winkel, waarbij bezoekers moeiteloos door de webshop navigeren.

De juiste uitstraling

Voor bezoekers van jouw webwinkel is het belangrijk dat ze een vertrouwd gevoel krijgen. Dit begint bij een overzichtelijk design en een goede uitwerking hiervan. Een webshop die vertrouwen uitstraalt, kan ervoor zorgen dat bezoekers kopers worden.

Klantbeleving staat bij ons hoog in het vaandel, hier zetten wij dan ook hoog op in. We kijken graag samen naar opzetten van een heldere structuur in de webshop die zal bijdragen aan de beleving van de bezoekers.

Snelheid en betrouwbaarheid

Nadat je webshop gerealiseerd is, wil je natuurlijk dat jouw producten snel worden weergegeven. Ook wil je dat je webshop altijd en overal bereikbaar is. 

Bij het realiseren van jouw webshop bouwen wij verschillende slimmigheden in, waardoor producen razendsnel geladen worden. Ook zorgen wij ervoor dat jouw webshop ook op tablet en telefoon goed functioneert. 

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).