Webbouw

02

Jouw content gepresenteerd in een overzichtelijke en functionele website? Wij realiseren het voor je.

Content management

Wanneer je een website hebt met veel actuele content en verschillende toepassingen, dan is het van belang om de site dynamisch op te bouwen. Dit lossen wij op door gebruik te maken van een Content Management Systeem, waarbij een juiste inrichting van het thema ervoor zorgt dat alle content die je wilt toevoegen ook op juiste wijze weergegeven wordt.

Zelf aan de slag

Misschien wel het belangrijkste van het beheren van een website is dat je de content zelf kunt bijwerken, zonder dat je voor elk wiezewasje contact op moet nemen. Ons doel is het neerzetten van een door jou te beheren website, waarbij wij natuurlijk bereikbaar zijn wanneer je er niet uitkomt of wanneer je een grotere wijziging in de website wilt laten doorvoeren. 

Responsive opgebouwd

Om al je doelgroepen te kunnen bereiken, is het belangrijk dat jouw website op alle devices goed wordt weergegeven. Tijdens het bouwen van jouw website zorgen wij ervoor dat iedereen jouw websites op elk formaat desktop, tablet én telefoon kan bezoeken. 

Altijd uitbreidbaar

Wij bouwen onze websites altijd zo op, dat ze in de toekomst gemakkelijk verder uit te breiden zijn. Hierdoor komt je later niet tot onvoorziene kosten te staan, omdat de gehele website op de schop moet voor het toevoegen van een nieuwe functionaliteit. 

Website HUB Rivierenland

Website Vereniging GDO

Platform Phine

Website Noster

Website Religienet

Website Bellamy Food

Alea Publishers

Website Twin Media

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).