Twin Digital

Digitaal tijdschrift voor De Levende Natuur

De Levende Natuur, Nederlands meest vooraanstaande tijdschrift voor natuuronderzoek, -beleid en -beheer, lanceerde onlangs haar eerste digitale nummer. Digitale nummers verschijnen voortaan tegelijk met de papieren uitgaven en zijn voor abonnees vrij online te lezen. Hier tref je dezelfde deskundige artikelen als in het papieren tijdschrift, met als verschil dat de vormgeving in Diziner is aangepast aan desktop, tablet-, en smartphonegebruikers.

De Levende Natuur, opgericht in 1896, is hét Nederlandstalige natuurtijdschrift. Beheerders, vrijwilligers, onderzoekers en beleidsmakers blijven dankzij het tijdschrift op de hoogte wat er speelt in de natuur. De artikelen in De Levende Natuur zijn gebaseerd op recent onderzoek en jarenlange ervaring van de auteurs.

De nieuwe Diziner heeft een vormgeving overeenkomstig met die van het papieren tijdschrift – die gelijk met de lancering van het digitale tijdschrift in een nieuw jasje is gestoken. De nieuwe vormgeving is verzorgd door Nancy Panjoel, grafisch ontwerper bij Twin Media.

Online edities van De Levende Natuur verschijnen 6x per jaar, in dezelfde maand als de fysieke uitgaven.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de eerste digitale uitgave. Deze is deels toegankelijk voor niet-abonnees. Als je wel abonnee bent krijg je via het inlogsysteem toegang tot het volledige magazine.

Lees het eerste digitale magazine hier!

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).