Twin Digital

Efficiënter contentbeheer voor Alea Publishers met Integrated 2.0

Deze week lanceerde Twin Digital acht websites voor Alea Publishers, allemaal gebouwd op het vernieuwde Content Management System (CMS) Integrated 2.0. De vernieuwde websites hebben een heldere en gebruiksvriendelijke lay-out voor bezoekers en bieden webredacteuren een efficiënte en overzichtelijke werkomgeving.

Integrated 2.0: het CMS dat efficiëntie en gebruiksgemak combineert

Integrated 2.0 is een CMS systeem, doorontwikkeld door het Zeistse webbureau Twin Digital en e-Active uit Zwolle op basis van de eerdere versie van Integrated, wat ontwikkeld is door e-Active. Integrated stelt webredacteuren en contentspecialisten in staat om content eenvoudig te plaatsen op meerdere mediaplatformen. Met slechts enkele klikken kan een artikel worden gepubliceerd op verschillende websites, in nieuwsbrieven en als post verschillende socials.

Met Integrated kunt u uw droom waarmaken: het schrijven en bewerken van inhoud in één systeem en deze direct publiceren naar verschillende kanalen die deel uitmaken van uw platform. Onze oplossing is speciaal ontworpen om het werk van redacteuren, webmanagers, marketeers en uitgevers te vereenvoudigen en te verbeteren.

De klant: Alea Publishers

Als uitgever voor de food- & beverageketen is nieuws een cruciaal aspect voor Alea Publishers. Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer benadrukt: “Op de nieuwe websites is er meer ruimte voor het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen in de branche.” De heldere, overzichtelijke indeling van de nieuwe websites draagt bij aan een succesvollere verspreiding van nieuws over de sector.

Ervaar de voordelen van Integrated 2.0

Geïnteresseerd in wat Integrated 2.0 voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Bas Hosmar of Yolinde Meijers voor meer informatie over dit geavanceerde CMS en ontdek hoe het uw contentbeheer kan verbeteren met slimme functionaliteiten.

De websites bekijk je hier:

evmi.nl

bakkersinbedrijf.nl

automationnl.nl

vleesmagazine.nl

vismagazine.nl

vakbladijs.nl

voedingnu.nl

beveragenl.nl

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).