Twin Digital

SBH Nederland lanceert eerste online magazine met Diziner

SBH Nederland, de vereniging van en voor mensen met spina bifida (open rug) en/of hydrocephalus (waterhoofd), lanceert zijn eerste online magazine, volledig gerealiseerd in Diziner.

Over SBH Nederland

SBH Nederland gebruikt zijn ervaringskennis om mensen met spina bifida en hydrocephalus te ondersteunen en de regie over hun eigen leven te nemen. En om op te komen voor hun belangen in de politiek, bij zorgverleners en verzekeraars. In het magazine lees je ervaringsverhalen en tips van mensen met spina bifida en hydrocephalus en ouders van kinderen met aandoeningen.

Ontwerp

Pascal van der Soest, ontwerper bij Twin Digital maakte het nieuwe ontwerp na een uitgebreide inventarisatie van de wensen van SBH. Het resultaat is een overzichtelijk magazine waarin de fotografie een belangrijke rol speelt, zodat de mensen die centraal staan in de verhalen alle ruimte krijgen. De kleurstelling en de stijlelementen zijn afgeleid uit de huisstijl van SBH.

Meer weten

Wil je jouw magazine, jaarverslag, brochure of ander soort publicatie ook in digitale vorm uitgeven? Kijk dan voor meer informatie op Diziner.nl of neem direct contact op met Yolinde Meijers via yolinde@twindigital.nl.

Kijk voor meer informatie over SBH Nederland op sbhnederland.nl.

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).