Twin Digital

Voorkom hoge productiekosten met digitale magazines in Diziner

Uitgevers van tijdschriften worden geconfronteerd met recordhoge papierprijzen. We zien momenteel de grootste prijsstijgingen van de laatste 20 jaar. Om deze extra kosten het hoofd te kunnen bieden, adviseren wij om papieren tijdschriften voortaan hybride uit te brengen: zowel papier als digitaal.

Directeur van Twin Digital en Diziner-ontwikkelaar Bas Hosmar: “Wij hebben de laatste jaren gewerkt aan een uitstekend werkende oplossing voor onder andere digitale magazines: Diziner. Dit is op maat gemaakte software waarmee uitgevers digitale publicaties kunnen uitbrengen. Nu de papierprijzen explosief stijgen, adviseren wij om sterker in te zetten op digitale magazines. Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld volledig overstappen op digitaal, maar er zijn nog steeds veel lezers die waarde hechten aan een papieren magazine. Daarom zou je ook kunnen kiezen voor een hybride vorm. Maak bijvoorbeeld minder papieren edities en biedt ook digitale nummers aan waar je extra content zoals video’s in opneemt. Of maak dunnere papieren edities en biedt extra informatie in het digitale magazine.

We denken graag mee met je mee over de meest geschikte oplossing.”

Met Diziner maak je niet alleen in een handomdraai een professioneel digitaal magazine, ook voor catalogi, jaarverslagen en andere digitale media is Diziner dé oplossing.

Benieuwd naar wat Diziner voor jouw organisatie kan betekenen? Vul ons contactformulier in of neem direct contact op met Yolinde Meijers via yolinde@diziner.nl.

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).