WEBDESIGN

Jouw website met een nieuw, fris uiterlijk?

WEBDESIGN

webdesign

WAT BIEDEN WIJ?

Ben je op zoek naar een professionele partner die al geruime tijd ervaring heeft met webdesign, dan ben je bij Twin Digital aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van websites en het technisch opbouwen van jouw thema naar de hoogste kwaliteitsnormen. Daarbij maken wij gebruik van het veelgebruikte en gebruiksvriendelijke CMS WordPress.

Ontwerp

Ons doel is een website die goed vindbaar is voor jouw doelgroep en volledig gebruiksvriendelijk is. Een aansprekend en overzichtelijk design vormt hiervoor de basis. Wij leveren je een website die ontworpen is op basis van je bestaande (huis)stijl of ontwikkelen een volledig nieuw design. 

Op maat gemaakt design

Wij vertalen je wensen en doelen naar een gebruiksvriendelijke en volledig functionele website. Dit alles tegen een aantrekkelijk, betaalbaar tarief.

Bekijk onze cases voor voorbeelden van door ons gebouwde websites. Hierbij krijg je direct een indruk van de designs, maar ook de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor jouw website.

NU JE ER TOCH BENT, NEEM EEN KIJKJE

REALISATIE: VAN KLEIN TOT GROOT

Wij bouwen websites van klein tot groot. Een kleinere website met een vast design en enkele pagina’s die niet dynamisch hoeven te wijzigen, is zeer snel door ons te realiseren. In veel gevallen heeft het design echter een vernieuwingsslag nodig. Wij realiseren dit graag voor je. Beheersbaarheid en gebruikerservaring zijn hierbij ons uitgangspunt. 

CONTENT
MANAGEMENT

Wanneer je een website hebt met veel actuele content en verschillende toepassingen, dan is het van belang om de site dynamisch op te bouwen. Dit lossen wij op door gebruik te maken van een Content Management Systeem, waarbij een juiste inrichting van het thema ervoor zorgt dat alle content die je wilt toevoegen ook op juiste wijze weergegeven wordt.

Heb je vragen over het ontwerpen van jouw website?

Pascal kan je er alles over vertellen.

Graag gebeld worden?