VACATURE FULL STACK WEB DEVELOPER

PROGRAMMEUR

Twin Digital zoekt een Full Stack Web Developer m/v (32-40 uur)

Twin Digital is een groeiend webbureau waar dagelijks hard wordt gewerkt aan uiteenlopende online projecten. We houden ons voornamelijk bezig met maatwerk websites en daarnaast beheren we een door ons ontwikkeld platform voor digitale magazines: Diziner. Om onze groei bij te kunnen benen zijn we op zoek naar jou!

Als developer beland je bij Twin Digital in het hart van de organisatie, jouw kennis en kunde komt bij al onze projecten aan bod. Wij bieden een informele werksfeer, en staan open voor jouw eigen visie en inbreng.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s werk je aan websites (van groot tot klein) voor onze klanten. Denk hierbij ook aan maatwerk oplossingen tussen een website en andere digitale systemen, zoals API koppelingen of geautomatiseerde nieuwsbrieven. Hiervoor maken we over het algemeen gebruik van WordPress in combinatie met PHP, JavaScript en Git.

Naast nieuwe projecten pleeg je onderhoud aan eerder gebouwde websites en voer je updates uit. Ook help je met de kantoorautomatisering voor onze directe partners en WoodWing projecten.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?
Dat je ervaring hebt met web ontwikkeling dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Mede dankzij jouw pro-actieve en zelfstandige instelling en een hands-on mentaliteit zorg jij ervoor dat er kwalitatief goede code wordt opgeleverd.

Daarnaast vragen wij ook:

 • je hebt ervaring met en kennis van PHP, HTML, CSS (SCSS), MySQL en Javascript;
 • je hebt ervaring met en kennis van WordPress en Git;
 • je hebt ervaring met het beheren van servers;
 • je hebt HBO denkniveau;
 • je bent in staat om goed overzicht te houden en de juiste prioriteiten te stellen;
 • je bent proactief, initiatiefrijk, klantgericht en werkt accuraat;
 • Extra pre’s: ervaring met Laravel, Linux, Docker en testen van code / applicaties.

Wat kun je van ons verwachten?
Binnen ons bedrijf kom je te werken in een jong, enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij een goede (werk)sfeer erg belangrijk. We willen mooie dingen maken, maar er is altijd tijd voor een geintje.

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

 • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
 • een laptop (OS naar keuze) en een telefoonvergoeding;
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf;
 • klein (maar fijn) bedrijf, geen hiërarchische structuur of vele managementlagen;
 • een vast contract bij goed functioneren.

Ons kantoor is gevestigd in regio Culemborg, we verhuizen binnen een jaar naar Zeist. Maar natuurlijk werken we volgens de richtlijnen van het RIVM momenteel allemaal vanuit huis.

Lijkt het je wat?
Stuur dan direct een e-mail met je CV en motivatie naar Bas Hosmar, bas@twindigital.nl.

Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Geef Bas dan een belletje op 06 48 48 11 19 of bekijk onze website. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!