Twin Digital

Twin Digital maakt digitaal magazine voor Bike Explorer

Bike explorer, het nieuwe magazine voor de recreatieve, avontuurlijke fietser van ons partnerbedrijf Virtùmedia, heeft sinds kort ook een digitale editie. Twin Digital vertaalde de papieren versie van het magazine naar een digitale versie, met behulp van haar publicatie-tool Diziner.

In juni van dit jaar lanceerde Virtùmedia haar gloednieuwe magazine voor iedereen die graag fietst, dichtbij huis, of verder weg, recreatief of sportief. Om Bike Explorer toegankelijker te maken voor lezers die graag online lezen, koos de uitgeverij ervoor om ook een digitale versie te maken. Delen van het digitale tijdschrift zijn gratis beschikbaar voor iedereen, maar er is ook afgeschermde content. Zo krijgt de lezer een voorproefje van het blad én wordt hij of zij aangemoedigd om een abonnement te nemen.

Foto’s staan centraal in de opmaak van de digitale Bike explorer. Prachtige beelden van mooie landschappen en fietsende sportievelingen maken het tot een aantrekkelijk geheel.

Digitale uitgaves

Steeds vaker ziet Twin Digital dat uitgevers naast de traditionele print uitgave, kiezen voor een digitale variant. Mensen willen steeds meer online lezen, handig vanaf hun mobiel, altijd beschikbaar en bereikbaar. Met een gecombineerde uitgave met een print én een digitale versie van je magazine bereik je als uitgever alle potentiele lezers.

Meer weten

Wil je jouw magazine, jaarverslag, brochure of ander soort publicatie ook in digitale vorm uitgeven? Kijk dan voor meer informatie op Diziner.nl of neem direct contact op met Yolinde Meijers via yolinde@twindigital.nl.

Specialist in website design, webbouw, multisite oplossingen en ontwikkeling van digitale magazines. Ook kunnen wij je helpen met jouw online marketing en het onderhoud en support voor jouw website(s).