ONS TEAM

Benieuwd wie wij zijn?

Bas Hosmar

HOOFD TWIN DIGITAL

Bas Hosmar

Altijd online? Dat is onze Bas. Altijd op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen. Bas realiseert binnen no time de mooiste digitale oplossingen en staat altijd klaar om je te adviseren.

HOOFD GRAFISCHE AUTOMATISERING

Claudia van der Pol

Claudia is expert op het gebied van grafische automatisering en kan je alles vertellen over het redactionele workflowsysteem WoodWing. Ook geeft Claudia trainingen aan redacties.

PROJECTMANAGER

Yolinde Meijers

Yolinde is fanatiek op het gebied van relatiemanagement, zij ontzorgt je volledig. Yolinde houdt zich verder bezig met het managen van projecten en het bijhouden van onze social media.

PROGRAMMEUR

Lucien Plattel

Lucien is onze held op het gebied van programmeren. Als echte whizzkid schrijft hij vloeiend PHP, JavaScript, C++, C#, Matlab en Python. En alles wat hij niet kan, leert hij graag!

INTERACTIEF DESIGNER

Pascal van Soest

Pascal houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van Diziners en nieuwe websites. Hij duikt graag diep in Photoshop en creëert voor jou de mooiste designs.

JUNIOR WEBBOUWER

Pim Immink

Haalde als stagiair koffie, deed de afwas, dat soort klusjes ;). Nu houdt Pim zich bezig met de ontwikkeling van jouw maatwerk website. Geen probleem is te groot voor onze Pim!