STUDY CASE

RADBOUD ONCOLOGIE FONDS

Website met als belangrijk doel geld in te zamelen dat direct naar onderzoek in het Radboudumc Centrum voor Oncologie gaat.

Opdracht

Maatwerk WordPress website

Klant

Radboud Oncologie Fonds, radboudoncologiefonds.nl

Bekijken

webdesign

Op maat

Het ontwikkelde design van de website is gebaseerd op de kleurstelling, layout en doelgroepen van drie verschillende websites, allen nauw verbonden aan het Radboud Oncologie Fonds. 

In het ontwerp zijn duidelijk herkenbare huisstijl elementen van het Fonds opgenomen, zoals de opvallende achtergrond en lettertypen.

Op de website zijn meerdere lopende onderzoeksprojecten te vinden. Bezoekers kunnen hierbij filteren op thema’s en zo snel het project vinden waarnaar ze op zoek zijn. 

Vervolgens is een omschrijving van het project te lezen en is zichtbaar welk percentage van het benodigde bedrag al opgehaald is. Bezoekers hebben de mogelijkheid om direct bij te dragen in de vorm van een donatie. 

Vriendelijk

In gebruik

Gebruikersvriendelijkheid was een van de belangrijkste uitgangspunten van de website. Bezoekers vinden nu snel de informatie waarnaar ze op zoek zijn. 

Caatje aan de Lek

@caatjeaandelek

“Caatje heeft als startende ondernemer in Twin Digital een fijne partner gevonden. Zo was er een intensief contact tussen Twin Digital en onze webdesigner van Pixels&Inkt en heeft Twin Digital ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden én onmogelijkheden. Door een splash pagina te adviseren hebben wij onze twee bedrijfsonderdelen goed kunnen integreren in één website.”

Bekijk ook deze cases

Volg jij ons als
op Social Media?