DIGITALE MAGAZINES IN EEN HANDOMDRAAI

Responsive Templates

Wij leveren responsive templates, zodat jouw content altijd optimaal gepresenteerd wordt.

Maatwerk Ontwerp

Wij maken meerdere maatwerk templates, volledig ingericht naar jullie wensen. 

GOOGLE FONTS

Door de integratie van Google Fonts heb je de keuze uit meer dan 600 bijzondere fonts.

Maak indruk met diziner

ONLINE magazine

Zoek de interactie met jouw lezers, door ze een op maat gemaakt online magazine aan te bieden. Leer wat jouw lezers interesseert en stem de content van jouw magazines af op hun wensen. Publiceer jouw magazines eenvoudig op PC, tablet en telefoon en verrijk jouw content met video’s, infographics en animaties. Hiermee biedt je jouw lezers een totaalbeleving van jouw content. 

 

DIGITALE BROCHURE

Zorg ervoor dat jouw brochures altijd up-to-date zijn, door deze online te publiceren. Wijzig je content eenvoudig en zorg ervoor dat jouw lezers altijd beschikken over de laatste informatie. Wat de ene dag relevant is, is de volgende dag misschien alweer achterhaald. Bespaar druk- en portokosten door je brochures online te verspreiden, bijvoorbeeld via social media.

RELATIE MAGAZINE

Jouw organisatie is uniek en jij wil dat graag aan iedereen uitdragen. Verras (potentiële) relaties met een op maat gemaakt magazine, waarin het maximale uit tekst en beeld gehaald wordt. Vergroot jouw conversie door relevante content gericht te presenteren. Wij meten onder andere jouw bezoekersaantallen, welke pagina’s populair zijn en waar lezers afhaken, zodat jij altijd over de informatie beschikt om jouw doelgroepen nog beter te bereiken.

WAAROM EEN
DIGITAAL MAGAZINE?

bereik je doelgroepen

Sluit aan op de wensen van de ontvanger door de doelgerichte magazines te maken voor je verschillende doelgroepen.

creëer een beleving

Creëer een onvergetelijke beleving met interactieve content, geanimeerde content en video’s. Maak gebruik van YouTube, Vimeo of SoundCloud.

bespaar kosten

Een betaalbare oplossing met een groot online bereik. Minder productiekosten en geen druk- en portokosten.

inzicht in je bezoekers

Krijg inzicht in wat jouw lezers belangrijk vinden door gebruik te maken van Google Analytics. Op basis hiervan kan je je content, vormgeving of positionering aanpassen.

blijf updaten

Altijd up-to-date doordat je wijzigingen door kan voeren in bestaande magazines. Hierdoor raken ze nooit verouderd.

social-media

Vergroot interactie met jouw doelgroepen door nieuwe edities te delen via jouw website, social media, e-mail en online marketing campagnes. 

Eenvoudig te bewerken op basis van op maat gemaakte responsive templates. 

responsive

De live editor zorgt ervoor dat je het eindresultaat direct op je scherm ziet. Zo is ook de weergave op tablet en telefoon binnen handbereik. 

ALLES IS MOGELIJK IN DIZINER

De toepassingen van Diziner zijn talrijk: van digitale vertaling van een papieren tijdschrift, een op zichzelf staande special en een relatie- of personeelsmagazine tot nieuwsbrieven, evenementenpagina’s, whitepapers en een nieuwe marketingtool. Zet Diziner in als extraatje voor bestaande klanten of gebruik het om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Wil je meer informatie over Diziner?

Yolinde kan je er alles over vertellen.

Graag gebeld worden?