SMART CONNECTION

De workflow oplossing voor redacties

SMART CONNECTION

Smart Connection vormt de brug tussen vormgeving (InDesign) en redactie (InCopy). In Smart Connectie plaatsen redacteuren via InCopy eenvoudig hun content in bestaande templates en brengen hier later correcties in aan. Vormgevers zorgen er via InDesign voor dat deze geplaatste content ook op de juiste manier weergegeven wordt. Doordat redacteuren en vormgevers tegelijkertijd aan een editie kunnen werken, hebben de redacteuren goed zicht op de uiteindelijke look en feel van de editie.

Binnen Enterprise is het mogelijk om te werken met verschillende soorten statussen, deze statussen zorgen voor verschillende functionaliteiten. Zo is het mogelijk om een artikel door te zetten naar de eindredactie, of naar de vormgeving. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van Archivering, of conversie naar XML. Dit kunnen erg tijdrovende werkzaamheden zijn, maar met het gebruik van WoodWing zijn dit soort werkzaamheden volledig te automatiseren.

DE ULTIEME WORKFLOW

Door het gebruik van verschillende statussen voor de verschillende fases van een productie, kan de samenwerking tussen redactieleden versoepelt worden. Door de statussen weet een redacteur precies welk artikel voor hem klaar staat en hij aan de slag kan.

De routering van bestanden wordt naar wens door ons geconfigureerd, en wordt met duidelijke kleuren gecodeerd voor een overzichtelijke weergave. 

In Smart Connection wordt de data vervolgens gestructureerd opgeslagen. Hiervoor wordt automatisch een mappenstructuur aangemaakt, en deze wordt over de verschillende publicaties consistent opgeslagen.

Smart Connection

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

wereldwijd toegang

Wereldwijd toegang tot je data, via je browser of de Elvis Client.

Uitgebreide zoekmogelijkheden voor een snelle toegang tot al je data.

Voorbereid op het beheren van miljoenen verschillende assets.

Het veilig delen van je bestanden wordt vele malen makkelijker.

bereik je doelgroepen

Duidelijk overzicht van de uitgaves waarin jouw beelden worden gebruikt.

Goede mappenstructuur en rechtensysteem voor een optimaal beheer van je assets.

Heb je meer vragen over de toepassing van Smart Connection?

Claudia kan je er alles over vertellen.

Graag gebeld worden?