ELVIS DAM

Krijg meer grip op je data

DATA MANAGEMENT

Binnen Elvis DAM kan je alle mogelijke soorten content opslaan: beeld, geluid, video en content. Deze bestanden kunnen niet alleen binnen Elvis bekeken worden, maar ook gemakkelijk worden gedeeld met derden op een veilige wijze. 

Het terugvinden van je content is niet altijd even makkelijk, zeker niet wanneer je over een grote database beschikt. Door de krachtige zoekmachine van Elvis, en een uitgebreid tagging systeem, vind je op eenvoudige wijze je benodigde bestanden.

OVERZICHT CREËREN

Heb jij je data ook overal en nergens verspreid staan, of op een normale bestandsserver? Dit zorgt ervoor dat er meer tijd nodig is voor het zoeken naar bestanden, en die ene foto die zo goed zou passen. Door het gebruik van een Digital Asset Manager verkort je de zoektijd, en vergroot je het overzicht.

De zoekmachine van Elvis DAM is razendsnel, en geeft een overzichtelijke weergave van de beschikbare data. Door het gebruik van tags wordt het terugvinden van data nog makkelijker.

Voeg naast beeld ook video, geluid en geschreven toe aan Elvis DAM. Daarnaast heeft een open architectuur, en kan d.m.v. een API met talloze andere producten communiceren. 

Deel je bestanden via Elvis DAM via het internet, met personeel, of met je klanten. Ook is het mogelijk om opdrachten uit te zetten naar medewerkers.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

wereldwijd toegang

Wereldwijd toegang tot je data, via je browser of de Elvis Client.

Uitgebreide zoekmogelijkheden voor een snelle toegang tot al je data.

Voorbereid op het beheren van miljoenen verschillende assets.

Het veilig delen van je bestanden wordt vele malen makkelijker.

bereik je doelgroepen

Duidelijk overzicht van de uitgaves waarin jouw beelden worden gebruikt.

Goede mappenstructuur en rechtensysteem voor een optimaal beheer van je assets.

Heb je meer vragen over de implementatie van Elvis DAM?

Claudia kan je er alles over vertellen.

Graag gebeld worden?