WEBSHOPS

Wil jij ook je producten online verkopen?
Wij bouwen voor jou een gepaste oplossing.

WEBSHOP

webwinkel

24/7 OPEN ZIJN

Het online verkopen en kopen van artikelen is populairder dan ooit, maar het realiseren van online verkoop is een ander verhaal. Online verkopen is ten slotte een andere manier van werken dan wanneer je een showroom of fysieke winkel hebt. 

Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw webshop. Met de koffie op tafel brainstormen we graag over de wensen en mogelijkheden. Samen werken we toe naar realisatie van de online winkel, waarbij bezoekers moeiteloos door de webshop navigeren. 

DE JUISTE UITSTRALING

Voor bezoekers van jouw webwinkel is het belangrijk dat ze een vertrouwd gevoel krijgen. Dit begint bij een overzichtelijk design en een goede uitwerking hiervan. Een webshop die vertrouwen uitstraalt, kan ervoor zorgen dat bezoekers kopers worden. 

Klantbeleving staat bij ons hoog in het vaandel, hier zetten wij dan ook hoog op in. We kijken graag samen naar opzetten van een heldere structuur in de webshop die zal bijdragen aan de beleving van de bezoekers. 

VEEL GEBRUIKTE
BETAALOPTIES

Mollie is een geweldige oplossing voor de startende webshop. Via Mollie kan je gebruik maken van een tal van betaalmogelijkheden van iDeal tot creditcards.

OmniKassa is specifiek voor klanten van de Rabobank en biedt betaalmogelijkheden voor bijvoorbeeld iDeal, Visa, Mastercard, Bankcontact en acceptgiro. 

Heb je vragen over de realisatie van jouw webshop?

Bas kan je er alles over vertellen.

Graag gebeld worden?