ALLE DIENSTEN
ONDER ÉÉN DAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

webdesign

WEBDESIGN

Ons doel is een website die goed vindbaar is voor jouw doelgroep en volledig gebruiksvriendelijk is. Een aansprekend en overzichtelijk design vormt hiervoor de basis. Wij leveren je een website die ontworpen is op basis van je bestaande (huis)stijl of ontwikkelen een volledig nieuw design. 

WEBSHOP

Het online verkopen en kopen van artikelen is populairder dan ooit, maar het realiseren van online verkoop is een ander verhaal. Online verkopen is natuurlijk een andere manier van werken dan wanneer je een showroom of fysieke winkel hebt. 

webwinkel
optimalisatie

OPTIMALISATIE

De achterliggende structuur van een website is erg belangrijk voor de waardering van Google. Door deze te optimaliseren wordt je website niet alleen sneller, maar ook beter gewaardeerd door Google. Hierdoor is je website nog beter te vinden voor je doelgroep. 

ONDERHOUD

Niet na hoeven denken over het onderhoud van je website? Wij regelen dit voor je. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat je website altijd up to date en bereikbaar is.

onderhoud
plug-ins

PLUG-INS

Vaak is de basis van WordPress of een ander CMS niet genoeg om aan alle wensen te voldoen. Om de nodige functionaliteiten toe te voegen aan een WordPress website maken wij gebruik van een aantal gelicenseerde en gratis plug-ins. 

Heb je andere vragen of ideeën?

Wij denken graag met je mee!

Graag gebeld worden?