E-MAILMARKETING

Wil jij je e-mailcampagne ook een boost geven? 

E-MAILMARKETING

e-mailmarketing

Nieuwsbrieven

Voor e-mailmarketing ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je nieuwsbrieven ontwerpen en verzenden via onze mailservers of jullie huidige campagne ondersteunen. Ook helpen wij  je graag bij het opzetten van jouw e-mailmarketing, in bijvoorbeeld MailChimp.

Integratie website

Door een koppeling te maken met je website, importeer je eenvoudig je bestaande contacten die je via de website hebt verkregen in je e-mail. Hiermee hoeven contacten niet elke keer opnieuw te worden geïmporteerd, bouw jij je e-mails nog efficiënter op en bespaar je een hoop tijd.

MAILCHIMP

WAT IS HET?

MailChimp is voorloper als het gaat om e-mailcampagnes, met geavanceerde rapportages en uitgebreide verzendmogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van e-mailcampagnes via Mailchimp. Van volledig geautomatiseerde mailings tot mailings geconfigureerd vanuit het CMS-systeem.

STATISTIEKEN

Door gebruik te maken van een oplossing zoals MailChimp is het mogelijk om vast te stellen wie de e-mail heeft ontvangen, hoe vaak deze geopend is en hoe vaak er doorgeklikt wordt op de links. Hierdoor heb je alle gegevens in huis om je marketingcampagne zo effectief mogelijk in te richten.

KLANTREGISTRATIE

Er is niks vervelender dan handmatig lijsten moeten bijhouden voor de registratie van klanten of ontvangers. Met Mailchimp zorg je er gemakkelijk voor dat mensen zich zelf kunnen registreren voor verzendlijsten. Naast het aanmelden kunnen ze zichzelf ook uitschrijven. Gebruiksgemak voor beide partijen.

Heb je vragen over de inzet van e-mailmarketing voor jouw campagne?

Bas kan je er alles over vertellen.

Graag gebeld worden?