STUDY CASE

DE LEESCLUB VAN ALLES

Een moderne boekensite met een goede zoekstructuur en uitgebreide nieuwsbrievenopties.

Opdracht

Maatwerk WordPress website voor een lezers community, uitgebreid met specifieke nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen

Klant

Roeland Dobbelaer, oprichter en eerste hoofdredacteur van Filosofie Magazine

Bekijken

MODERNE BOEKENSITE

De Leesclub van Alles

De Leesclub van Alles publiceert dagelijks recensies over boeken. Er wordt geschreven over zowel fictie als non-fictie, onderverdeeld in een aantal hoofdgenres. Dagelijks wordt er een gratis nieuwsbrief gestuurd met recensies in een van de hoofdgenres. Naast het publiceren van recensies organiseert de Leesclub van Alles ook boeklezingen in Utrecht en Rotterdam: DLVAlive.

De website van De Leesclub van Alles heeft een overzichtelijk design, zodat bezoekers eenvoudig de laatste verschenen recensies kunnen bekijken. Bezoekers die op zoek zijn naar specifieke informatie vinden deze eenvoudig via de zoekfunctie. 

MAATWERK

Geavanceerd nieuwsbrieven systeem

De Leesclub van Alles publiceert dagelijks boekrecensies met uiteenlopende onderwerpen. De samenwerkende auteurs schrijven over zowel fictie als non-fictie, onderverdeeld in zeven hoofdgenres: Science & Techniek, Mens & Maatschappij, Geschiedenis & Archeologie, Kunst & Cultuur, Literatuur, Filosofie & Religie, en Sport, Spel & (ont)Spanning. Bezoekers kunnen zich eenvoudig inschrijven voor verschillende wekelijkse en maandelijkse nieuwsbrieven. Twin Digital verzorgt de verzending van deze nieuwsbrieven.

Roeland Dobbelaer

Hoofdredacteur De Leesclub van Alles
Directeur Twin Media

“Wat het klant zijn mij heeft gebracht, is dat ik nu beter snap hoe webbouwers werken en vooral hoe ze niet werken. Komende uit de wereld van print hebben we Twin Media de afgelopen jaren omgeturnd naar een succesvol multimediabureau. En door zelf klant te worden, is het gemakkelijk om te zien welke dingen beter kunnen, hoe we beter naar onze klanten kunnen luisteren en valkuilen kunnen vermijden. En natuurlijk creëren we hele mooie dingen, kijk maar eens naar De leesclub van Alles.”

Bekijk ook deze cases

Volg jij ons als
op Social Media?