Bazarow, voor boeken én schrijvers, is een nieuwe onafhankelijke internetboekhandel die wil investeren in de boekensector.

“Bazarow is een verkopende boekensite, waar je meer kan doen dan alleen boeken kopen. We bieden je ook recensies, nieuws, een agenda en zelfs een digitaal magazine; oftewel, alles wat een echte boekenfan nodig heeft en dat op één site.”

Type

Verkopende boekensite, met recensies, nieuws, evenementen en het online magazine Bazarow Magazine

Klant

Bekijken

Boeken bestellen
in een handomdraai

#1498E3

#F95759

#000032

#D6ECFA

Het kleurpalet

Volledig maatwerk

Een nieuwe, door Twin Digital ontworpen, huisstijl vormde de basis voor het webdesign van Bazarow.com. Door verschillende technische hoogstandjes kunnen bezoekers boeken zoeken en bestellen, recensies van De Leesclub van Alles lezen, via een eigen account hun bestellingen bekijken en zich inschrijven voor het wekelijkse Bazarow Magazine

Meer dan alleen een webshop

Naast het bestellen van boeken kan je bij Bazarow ook terecht voor het laatste boekennieuws en boekgerelateerde evenementen. Ook kun je je alvast op Bazarow even inlezen door het lezen van recensies afkomstig van De Leesclub van Alles.

Bazarow Magazine

Elke zaterdagochtend verschijnt het wekelijkse online magazine Bazarow Magazine, met daarin het laatste boekennieuws, voorpublicaties, recensies en nog veel meer. Bazarow Magazine is gerealiseerd in ons online platform het creëren van digitale magazines: Diziner

Bekijk ook deze cases