STUDY CASE

ATL SEAFOOD

Maatwerk website en fotografie voor de gespecialiseerde visleverancier voor de horeca en catering: ATL Seafood. 

Opdracht

Maatwerk WordPress website, met verzorgde fotoshoot

Klant

ATL Seafood, atlseafood.nl

Bekijken

Iedereen aan de vis

De allerbeste vis leveren aan horeca en catering, dát is de missie van ATL Seafood. Hierbij dient hun website als uithangsbord. Bij het ontwerpen van de website was de briefing ‘vis met een knipoog’ het uitgangspunt. De door ons georganiseerde fotoshoot met de eigen medewerkers van ATL speelde hier naadloos op in. Het eindresultaat van deze shoot is door de gehele website terug te zien. 

Naast algemene informatie over ATL Seafood en het laatste nieuws, vinden bezoekers ook achtergrondinformatie op de website terug. Zo wordt er uitleg gegeven over duurzame visvangst en bijvangst. 

VISKALENDER

ATL Seafood

ATL Seafood biedt als een van de weinigen een compleet overzicht van de beschikbare vis en schelpdieren. Inclusief de seizoenen voor de betreffende vissoorten.

Atl Seafood

Lorem ipsum
dolar semit

“Wat het klant zijn mij heeft gebracht, is dat ik nu beter snap hoe webbouwers werken en vooral hoe ze niet werken. Komende uit de wereld van print hebben we Twin Media de afgelopen jaren omgeturnd naar een succesvol multimediabureau. En door zelf klant te worden, is het gemakkelijk om te zien welke dingen beter kunnen, hoe we beter naar onze klanten kunnen luisteren en valkuilen kunnen vermijden. En natuurlijk creëren we hele mooie dingen, kijk maar eens naar De leesclub van Alles.”

Bekijk ook deze cases

Volg jij ons als
op Social Media?